Aguero u prijenosu uživo imao problema sa srcem: ‘Što se događa, čovječe?‘

Sergio Agüero nogometne je travnjake zamijenio streaming platformama, gdje gradi novu uspješnu karijeru, ali u srijedu je njegova publika svjedočila nemilom događaju vrlo sličnom onome zbog kojeg je i objesio kopačke o klin. Argentinski napadač je, naime, krajem listopada 2021. godine na utakmice Ba…

Главная страница » Aguero u prijenosu uživo imao problema sa srcem: ‘Što se događa, čovječe?‘

Sergio Agüero nogometne je travnjake zamijenio streaming platformama, gdje gradi novu uspješnu karijeru, ali u srijedu je njegova publika svjedočila nemilom događaju vrlo sličnom onome zbog kojeg je i objesio kopačke o klin.

Argentinski napadač je, naime, krajem listopada 2021. godine na utakmice Barcelone i Alavesa izašao u 41. minuti zbog problema sa srcem, da bi kasniji kardiološki problemi pokazali da je imao aritmiju. Ugrađen mu je električni stimulator srca (pacemaker), a liječnici su mu savjetovali da se prestane baviti sportom zbog potencijalnog rizika, što je on i poslušao, te u prosincu iste godine prekinuo svoju igračku karijeru.

Agüero je nastavio participirati u javnom životu, angažiran je kao komentator na raznim argentinskim kanalima, a svoj je primarni fokus preselio na Twitch – platformu za “live streaming” videoigara. Upravo su se tamo 34-godišnjem Argentincu u srijedu navečer ponovno manifestirali stari zdravstveni problemi.

U trenucima dok je bio na mreži s najpopularnijim španjolskim streamerom Ibaijem llanosom, bivši centarfor Manchester Cityja, Atletico Madrida i Barcelone, nakratko je zastao i sa zabrinutim izrazom lica stavio ruku na prsa.

– Što se događa, čovječe? – zabrinuto ga je upisao Llanos, a Agüero mu je odgovorio: -Mislim da sam upravo imao malu aritmiju.

– Želiš li da odemo doktoru? – nastavio je prestravljeni Llanos.

– Ne, ne. Imam čip koji će to otkriti i poslati signal – na koncu je zaključio Agüero pokušavajući ostaviti dojam da je s njim sve u redu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.