Alkar, jači za Ivana Svalinu, traži pobjedu protiv Gorice: ‘Moramo popraviti defenzivni skok i defenzivnu tranziciju‘

U drugom kolu HT Premijer lige Alkar će biti domaćin Gorici. Sinjani su u prvom kolu bili blizu uspjehu na gostovanju u Zagrebu kod Dinama, ali na kraju su ostali praznih ruku pa će prvu pobjedu tražiti protiv Gorice koja je sve samo ne lagan protivnik. Svjestan da Alkara čeka veliki izazov je i tre…

Главная страница » Alkar, jači za Ivana Svalinu, traži pobjedu protiv Gorice: ‘Moramo popraviti defenzivni skok i defenzivnu tranziciju‘

U drugom kolu HT Premijer lige Alkar će biti domaćin Gorici. Sinjani su u prvom kolu bili blizu uspjehu na gostovanju u Zagrebu kod Dinama, ali na kraju su ostali praznih ruku pa će prvu pobjedu tražiti protiv Gorice koja je sve samo ne lagan protivnik. Svjestan da Alkara čeka veliki izazov je i trener Luka Bujas:

– Gorica je prošlogodišnji polufinalist prvenstva, ali je sastav uvelike promijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Otišlo je nekoliko nositelja igre, a tu je i novi trener Vladimir Krstić. U svom sastavu imaju nekoliko iskusnih pojedinaca, a nedavno su doveli i prošlogodišnjeg MVP-ja prvenstva, Tonija Jelenkovića. Mi ćemo dobrom trkom i energijom pokušati doći do pobjede, postaviti se kao pravi domaćin koji na svom parketu u svakoj utakmici mora tražiti pobjedu. U odnosu na prošlu utakmicu, moramo popraviti defenzivni skok i defenzivnu tranziciju te ako uspijemo u tome možemo se nadati dobroj igri, a na kraju i pobjedi.

Za razliku od prvog kola Sinjani će sada biti jači za Ivana Svalinu koji definitivno ima što za ponuditi na prvoligaškoj razini. Ito tako, jedan igrač u rotaciji zlata je vrijedan, pogotovo u košarci kakvu Bujas prakticira, s dosta trke i tempa. Utakmica se igra danas s početkom u 18 sati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.