Alkaru stiže Cedevita junior, Zadar gostuje u Laktašima

Alkar će danas (petak) od 20 sati, u okviru u 11. prvenstvenog kola, biti domaćin Cedeviti Junior. Šest poraza u nizu je iza sinjske momčadi, stoga je jasno izražena želja da se ta negativna serija prekine, međutim, protivnik spada u red ponajboljih u prvenstvu tako da status favorita ide na stranu…

Главная страница » Alkaru stiže Cedevita junior, Zadar gostuje u Laktašima

Alkar će danas (petak) od 20 sati, u okviru u 11. prvenstvenog kola, biti domaćin Cedeviti Junior.

Šest poraza u nizu je iza sinjske momčadi, stoga je jasno izražena želja da se ta negativna serija prekine, međutim, protivnik spada u red ponajboljih u prvenstvu tako da status favorita ide na stranu Zagrepčana, s čim se slaže i trener Alkara Luka Bujas:

– Cedevita je momčad koja pretendira na Top 4 plasman i za sada ostvaruje odlične rezultate, ima svega tri poraza, stoga jest favorit u ovom dvoboju. Mi smo imali dosta problema zbog nekih ozljeda i viroze, kroz dva tjedna nismo imali trening pet na pet, ali vjerujem da ćemo na samoj utakmici biti pravi, da će igrači uz našu vjernu publiku dati najbolje od sebe i iznenaditi suparnike. 

Alkar je trenutno na omjeru od tri pobjede i sedam poraza, dakle obrnuto od Cedevite koja je na 7-3 i koja iza sebe ima seriju od četiri pobjede. Ovo prvenstveno kolo ujedno je i posljednje u prvom krugu natjecanja.

AdmiralBET ABA liga

Košarkaši Zadra  u dobroj mjeri su učvrstili svoju poziciju koja ih svrstava u klubove koji teže prema završnom turniru AdmiralBET ABA lige. Danas ih na tm putu čeka meč u Laktašima protiv Igokee, utakmica se igra s početkom u 18 sati uz izravan TV prijenos u programu Arenasport 1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.