Ameru se svidjelo u Splitu: Shannon Shorter i sljedeće sezone u žutom dresu

Shannon Shorter će i iduće sezone biti igrač Splita. Amerikanac koji je prošle sezone bio najbolji igrač „žutih”, ali i prvi strijelac ABA lige ostat će još godinu dana u gradu pod Marjanom. Čelnici kluba uspjeli su nakon razgovora privoljeti Amerikanca na ostanak iako objektivno po igračkim kvalite…

Главная страница » Ameru se svidjelo u Splitu: Shannon Shorter i sljedeće sezone u žutom dresu

Shannon Shorter će i iduće sezone biti igrač Splita. Amerikanac koji je prošle sezone bio najbolji igrač „žutih”, ali i prvi strijelac ABA lige ostat će još godinu dana u gradu pod Marjanom.

Čelnici kluba uspjeli su nakon razgovora privoljeti Amerikanca na ostanak iako objektivno po igračkim kvalitetama sigurno može igrati u višem kvalitativnom rangu i u klubovima mnogo veće platežne moći od Splita, ali i Shorteru očito nije bilo mrsko ostati na Gripama.

Ovo je veliki podstrek ambicijama Splita u idućoj sezoni, makar je pred vodstvom kluba s Gripa još objektivno puno posla u slaganju momčadi i borbi s financijama.

Prethodno su ovog ljeta za Split potpisali povratnik Mate Kalajžić i Nikola Đogo dok je ugovor produžio Tonko Vuko, a od prošlosezonskih članova prve postave koji su imali ozbiljniju minutažu pod ugovorom je i Lovre Runjić

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.