Amfora ostala u čudu: odgođena im utakmica s ‘Draženom Petrovićem‘ jer su trojica igrača igrali za Šibenku

Ako savez dozvoljava da se u “razvojnim ligama” utakmice odgađaju jer mladi igrači s dvojnom registracijom u terminu uredno zakazane drugoligaške utakmice njihovog suparnika (Amfora) igraju za seniorski sastav premijerligaša, onda se ne čini dobro sportu. Klarin, Šarić i Boban bili su prošle subote…

Главная страница » Amfora ostala u čudu: odgođena im utakmica s ‘Draženom Petrovićem‘ jer su trojica igrača igrali za Šibenku

Ako savez dozvoljava da se u “razvojnim ligama” utakmice odgađaju jer mladi igrači s dvojnom registracijom u terminu uredno zakazane drugoligaške utakmice njihovog suparnika (Amfora) igraju za seniorski sastav premijerligaša, onda se ne čini dobro sportu.

Klarin, Šarić i Boban bili su prošle subote u sastavu Šibenke koju je na Baldekinu pregazila Cibona (56:83), i zato je KK Dražen Petrović zatražio odgodu gostovanja u Makarskoj, dobio ju je, makar je realno gledajući, utakmica onako, za prestiž, za mjesto u sredini tablice.

Makaranima naravno odgoda nije sjela, morati će tražiti novi termim, a idućeg vikenda u goste stiže lider Diadora, koja s Mislavom i Solinom vodi borbu za prvaka.

11. kolo: Sukošan – Mislav 73:86, Diadora – Cetina 139:87, Amfora – Dražen Petrović (odgođeno), DOŠK – Solin 68:78,Trogir – Dubrovnik 76:69.

Trenutni poredak:Mislav i Diadora 9-2, Solin 7-3, DOŠK 7-4, D. Petrović i Amfora 5-5, Cetina 4-7, Sukošan 3-8, Trogir i ŠK Dubrovnik 2-9.

Sljedeće kolo: Mislav – Trogir, Dubrovnik – DOŠK, Solin – Dražen Petrović, Amfora – Diadora, Cetina – Sukošan.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.