Ante Rebić dobiva novu šansu u Milanu: ‘To što pokazuje na treninzima je jako dobro, tako mora i u utakmicama

Ante Rebić, usprkos slabijoj sezoni u dresu prvaka Italije, ostaje i dalje u Milanu. Hrvatski 28-godišnji napadač je u Serie A prošle sezone zabio samo dva gola, dok je u prvim sezonama u Milanu postigao po 11 golova u talijanskom prvenstvu. Iako je sjajno krenuo i u Milanu uživao veliki respekt, pr…

Главная страница » Ante Rebić dobiva novu šansu u Milanu: ‘To što pokazuje na treninzima je jako dobro, tako mora i u utakmicama

Ante Rebić, usprkos slabijoj sezoni u dresu prvaka Italije, ostaje i dalje u Milanu. Hrvatski 28-godišnji napadač je u Serie A prošle sezone zabio samo dva gola, dok je u prvim sezonama u Milanu postigao po 11 golova u talijanskom prvenstvu.

Iako je sjajno krenuo i u Milanu uživao veliki respekt, proteklih godinu vjerojatno želi što prije zaboraviti. Osim ozljeda koje su ga dosta usporile, Rebić se i sukobio sa Zlatkom Dalićem i ostao bez reprezentacije, a u Milanu su ispred njega priliku dobivali Zlatan Ibrahimović, Rafael Leao i Olivier Giroud, prenose Sportske novosti.

Ipak, izgleda da u Milanu nisu prestali vjerovati u hrvatskog napadača. Calciomercato je nedavno pisao da direktori Paolo Maldini i Ricky Masara vjeruju da se Rebić može vratiti u formu koja se od njega očekuje i žele ga zadržati u klubu, a potvrdu da je Hrvat na tom putu danas je ponudio i Corriere dello Sport.

– To što Rebić pokazuje na treningu je jako dobro, a sada mora tako nastaviti i u prijateljskim susretima. Prva utakmica je u utorak u Milanellu protiv amatera, a nakon toga igraju u Njemačkoj protiv Kölna – pišu Talijani i Rebića guraju u prvi plan.

Vrati li se Hrvat u formu kakvu je imao u prve dvije sezone u klubu, bit će to jedno od većih pojačanja za prvaka Italije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.