Ante Rebić se vratio golovima: pogledajte kako je bivši vatreni pogodio na startu priprema Milana

Talijanski prvak, momčad AC Milana krenula je u pripreme za novu sezonu. U prvoj trening-utakmici u svome kampu, momčad Stefana Piolija ugostila je niželigaša Lemine Almenno. Već nakon 10 minuta dvoboja crveno-crni su imali prednost od 2:0, a drugi pogodak na utakmici postigao je bivši hrvatski repr…

Главная страница » Ante Rebić se vratio golovima: pogledajte kako je bivši vatreni pogodio na startu priprema Milana

Talijanski prvak, momčad AC Milana krenula je u pripreme za novu sezonu. U prvoj trening-utakmici u svome kampu, momčad Stefana Piolija ugostila je niželigaša Lemine Almenno. Već nakon 10 minuta dvoboja crveno-crni su imali prednost od 2:0, a drugi pogodak na utakmici postigao je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić, prenose Sportske novosti.

Mrežu gostiju prvi je načeo Junior Messias u 8. minuti, a na 3:0, koliko je glasio rezultat prvog poluvremena povisio je Matteo Gabbia golom u 21. minuti. Rebić je svoj pogodak postigao dobro odmjerenim udarcem s dvadesetak metara.

Još uvijek nije do kraja definiran Rebićev status za sljedeću sezonu, ali trener Pioii svakako će mu pružiti novu priliku za revitalizaciju (nakratko) ugašenog napadačkog učinka. Prošle sezone u Serie A postigao je samo dva pogotka. Ugovor ga s Milanom vezuje do 2025. godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.