Armada presrela bus s igračima Rijeke: Dosta je odmora na Kvarneru i gaženja kluba

ŽESTOK odgovor navijača Rijeke na zadnje događaje u klubu.

Главная страница » Armada presrela bus s igračima Rijeke: Dosta je odmora na Kvarneru i gaženja kluba

ARMADA, skupina najžešćih navijača Rijeke, objavila je na svojoj Facebook stranici nekoliko fotografija. Čini se na njima kako su na naplatnim kućicama presreli bus s igračima svog kluba, a na fotografijama se vidi kako navijači pale baklje. Uz objavu stoji opis: “Ništa nije sveto, sve je bruto i neto! Vaš odmor na Kvarneru i gaženje našeg kluba je gotovo!”

Čini se kako je riječ o reakciji Armade na posljednja dešavanja u klubu. Podsjetimo, Rijeka je zbog loših rezultata odlučila kazniti igrače, a oni su se požalili Hrvatskoj udruzi Nogometni sindikat. Ona je stala na stranu igrača te navodi kako kriterij za kažnjavanje igrača ne može biti subjektivni dojam, a u tu domenu spada ocjena “loše izvedbe”.

Čini se kako Armadi ovakav postupak njihovih igrača nije najbolje legao, a već su ranije tijekom sezone navijanjem dali do znanja da su iznimno nezadovoljni rezultatima. Podsjetimo, Rijeka je odradila vrlo slab prvi dio sezone u SuperSport HNL-u te je u 17 odigranih utakmica osvojila svega 15 bodova i nalazi se na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.