Atletico Madrid demantira natpise francuskih medija oko transfera hrvatskog reprezentativca: ‘Ne dovodimo Lovru Majera, to su tipične glasine s tržišta‘

Atletico Madrid nije u pregovorima s francuskim Rennesom oko dovođenja hrvatskog nogometaša Lovre Majera, rekao je glasnogovornik španjolskog kluba u petak. Francuske novine L’Equipe izvijestile su da je Atletico razgovarao s Rennesom oko 24-godišnjeg veznog igrača. – Nema apsolutno ničega – rekao j…

Главная страница » Atletico Madrid demantira natpise francuskih medija oko transfera hrvatskog reprezentativca: ‘Ne dovodimo Lovru Majera, to su tipične glasine s tržišta‘

Atletico Madrid nije u pregovorima s francuskim Rennesom oko dovođenja hrvatskog nogometaša Lovre Majera, rekao je glasnogovornik španjolskog kluba u petak.

Francuske novine L’Equipe izvijestile su da je Atletico razgovarao s Rennesom oko 24-godišnjeg veznog igrača.

– Nema apsolutno ničega – rekao je klupski glasnogovornik Juanjo Anaut u telefonskom razgovoru za Hinu.

Izvori iz Atletica to su rekli i španjolskim novinama AS i portalu Goal.com.

– Ne pokušavamo ga dovesti. To su tipične glasine s tržišta – rekao je neimenovani izvor iz Atletica za Goal.com.

Prijelazni rok u Španjolskoj zatvara se za šest dana, 1. rujna.

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo izjavio je 29.srpnja da klub neće više dovesti niti jednog igrača do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Crveno-bijeli su dobro popunjeni na pozicijama veznih igrača pa im trenutno nije potreban nogometaš čija tržišna vrijednost prema stranici Transfermarkt iznosi 20 milijuna eura.

– Atleticu nije potreban dodatni vezni igrač no razgovori oko njega mogli bi ukazati da se nešto ‘kuha’, odnosno da bi u posljednji trenutak prije zatvaranja tržišta netko mogao napustiti klub – kaže Chema Fuente, novinar koji izvještava o Atleticu za novine Mundo Deportivo.

U petak je u medijima u Engleskoj objavljeno da je Liverpool zainteresiran za Atleticovog veznjaka Marcosa Llorentea procijenjenog na 45 milijuna eura.

– U tom slučaju bi se Majer uklopio. No ne ode li nitko, teško da bi Majer mogao doći – kaže Fuente,

Lovro Majer je prije godinu dana prešao iz zagrebačkog Dinama u Rennes za oko 12 milijuna eura.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.