Aubameyang se oglasio prvi put nakon nasilne provale u njegovom domu: Više se ne osjećam sigurno, razmišljam o odlasku iz Barcelone

Nogometaš Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang oglasio se prvi put nakon ‘nasilne‘ provale u njegovom domu u Castelldefelsu, poručivši kako se “više ne osjeća sigurno u vlastitom domu” i kako razmišlja o odlasku iz Barcelone. Obiteljska kuća Pierre-Emericka Aubameyanga opljačkana je u nedjelju, a nap…

Главная страница » Aubameyang se oglasio prvi put nakon nasilne provale u njegovom domu: Više se ne osjećam sigurno, razmišljam o odlasku iz Barcelone

Nogometaš Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang oglasio se prvi put nakon ‘nasilne‘ provale u njegovom domu u Castelldefelsu, poručivši kako se “više ne osjeća sigurno u vlastitom domu” i kako razmišlja o odlasku iz Barcelone.

Obiteljska kuća Pierre-Emericka Aubameyanga opljačkana je u nedjelju, a napadač Barcelone je tijekom pljačke dobio udarac željeznom šipkom po bradi, dok je njegova supruga dobila udarac u glavu.

Aubameyanga je navodno napala grupa od četiri muškarca prijeteći mu vatrenim oružjem, a kiminalci su iz sefa odnijeli nakit.

Banda je već ranije pokušala provaliti u Aubameyangovu kuću dok je bio u Sjedinjenim Državama na Barceloninoj predsezonskoj turneji. Tada su bezuspješno pokušali ući u kuću no u tome ih je spriječio alarm. Ovom prilikom, međutim, alarm je bio isključen jer su Aubameyang i njegova obitelj bili kod kuće.

Reprezentativac Gabona se na društvenim mrežama obrušio na ‘nasilne kukavice‘ koje su izvele zastrašujuću pljačku u njegovoj obiteljskoj kući. Napadač Barcelone je potvrdio kako mu je stradala čeljust nakon što je udaren željeznom šipkom po bradi.

“Hej ljudi, hvala puno na svim porukama. U nedjelju navečer neke nasilne kukavice upale su u našu kuću i prijetile mojoj obitelji i djeci, samo kako bi ukrale neke stvari. Ozlijedili su mi čeljust, ali brzo ću se oporaviti, a hvala Bogu nitko drugi nije fizički ozlijeđen. Osjećaj da više nismo sigurni u vlastitom domu teško je razumjeti i opisati, ali kao obitelj ćemo to prebroditi i biti jači nego ikada,” napisao je.

Barcelona je preselila Aubameyanga i njegovu obitelj u hotel u gradu i ponudila im psihološko savjetovanje nakon muke.

Nagađa se kako bi se Aubameyang mogao vratiti na “Otok” gdje je četiri godine igrao za Arsenal. Ovoga puta najglasnije se spominje Chelsea.

Međutim, ne može se isključiti niti posudba u klub iz zapadnog Londona, budući da je četvrtak posljednji dan prijelaznog roka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.