Austrijanci su optimistični pred dvoboj s Vatrenima: ‘Jesmo li crna maca za Hrvate? Želim da igramo kao gepardi!‘

Ralf Rangnick, izbornik nogometaša Austrije govorio je uoči gostovanja Hrvatske: – Je li Austrija crna mačka za Hrvatsku? – pitalo ga se između ostalog, a evo što je Rangnick govorio: Alaba je trenirao i moguće je da će igrati. Što se tiče prve utakmice, to je bilo prije tri mjeseca. Mislim da smo t…

Главная страница » Austrijanci su optimistični pred dvoboj s Vatrenima: ‘Jesmo li crna maca za Hrvate? Želim da igramo kao gepardi!‘

Ralf Rangnick, izbornik nogometaša Austrije govorio je uoči gostovanja Hrvatske:

– Je li Austrija crna mačka za Hrvatsku? – pitalo ga se između ostalog, a evo što je Rangnick govorio:

Alaba je trenirao i moguće je da će igrati. Što se tiče prve utakmice, to je bilo prije tri mjeseca. Mislim da smo tada zasluženo dobili. Hrvatska je tada imala dosta drugačiju postavu, a sada im u obrani igra Gvardiol, po meni jedan od najboljih braniča na svijetu. Mislim da će sigurno igrati u jednom od top klubova. Jesmo li mi crna mačka za Hrvatsku? Ne bih to baš tako rekao. Sutra želimo igrati kao gepard, a ne kao ‘maca‘!

Tko je bolji, herr Ralf, Hrvatska ili Francuska?

– Koliko znam, Hrvatska je pobijedila Francusku sa 1:0!

Marko Arnautović, udarni napadač Austrijanaca pričao je na hrvatskom novinarima iz Hrvatske, ishvalio je Modrića koji je “jedan od naboljih igrača na svijetu”, a na pitanje tko će imati više navijača na Prateru, odgovorio je:

– Ne znam tko će sutra imati više navijača, samo se želim koncentrirati na našu igru. Svaka utakmica kod mene je ista, nema veze igram li protiv Hrvatske ili Francuske. Uvijek dajem sto posto.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.