Babić objavio fotke uoči borbe života. Nikad nije izgledao ovako snažno

ČEKA GA borba za pojas prvaka svijeta.

Главная страница » Babić objavio fotke uoči borbe života. Nikad nije izgledao ovako snažno

HRVATSKI boksač Alen Babić borit će se 22. travnja za naslov prvaka u bridger kategoriji WBC-a. Babić (11-0) je prije nekoliko dana objavio da će se boriti protiv poljskog borca Lukasza Rozanskog (14-0). Ususret najvećoj borbi života odlučio je raskrstiti s dugogodišnjim trenerom Leonardom Pijetrajem. Umjesto njega, surađivao je s Anthonyjem “Chillom” Wilsonom, trenerom više poznatih svjetskih boksača i prvaka, s kojim je odradio ključan dio priprema u Dubaiju.

Posljednjih dana je Babić bio vrlo aktivan na društvenim mrežama. Tako je na Instagram Storyju objavio fotografiju koja svjedoči da je fizički vjerojatno u najboljoj formi života. Već prije nekoliko dana objavio je set fotografija iz završne faze priprema, a fanovi su oduševljeni njegovim izgledom.

“Zvijer”, “životinja” i “beton” su najčešće titule kojima su fanovi častili Savagea. On će imati šansu postati prvi Hrvat nakon Mate Parlova s WBC-ovim pojasom, a posljednje fotografije otkrivaju da se za taj meč odlučio pripremiti na najbolji mogući način.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.