Babićev promotor: Frustracije za Savagea su gotove. Ovo mu je zlatna prilika

EDDIE HEARN, promotor Alena Babića, u DAZN-ovom Boxing Showu objavio je kad će se hrvatski boksač boriti za WBC-ov pojas u kategoriji bridger.

Главная страница » Babićev promotor: Frustracije za Savagea su gotove. Ovo mu je zlatna prilika

EDDIE HEARN, promotor Alena Babića, u DAZN-ovom Boxing Showu objavio je kad će se hrvatski boksač boriti za WBC-ov pojas u kategoriji bridger: “Meč s Lukaszom Rozanskim trebao bi biti u ožujku jer se Rozanski neće uspjeti spremiti do veljače, kad je bio planiran njihov meč u Madison Square Gardenu u New Yorku. Frustracije za Savagea su gotove, ovo je zlatna prilika i uspije li osvojiti naslov prvaka svijeta, sve će mu se vratiti.”

Babić je, naime, ogorčen što malo boksa. Govorio je kako želi desetak mečeva godišnje, a sada posti već osam mjeseci, od borbe protiv Adama Balskog, kada je osvojio WBC-ovu silver titulu i tako izborio meč za naslov. Hearn pojašnjava zašto Babić toliko čeka:

“Alen je ovih godinu dana učio o politici u boksu, kad si u poziciji kao on. Točnije, kad si prvi u redu za borbu za svjetski naslov. Kroz karijeru je uvijek bio jako aktivan, a sada nema borbu od sredine prošle godine. Prije nekoliko mjeseci WBC je naredio njegovu borbu protiv Ryada Merhyja za privremeni pojas. Bili smo blizu dogovaranja te borbe, ali onda je WBC Babiću naredio borbu s Rozanskim za svjetsku titulu. Možda ga neaktivnost frustrira, ali ovo je nevjerojatna prilika za njega.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.