Bahati potez Kyliana Mbappea nije se svidio čelnicima PSG-a: Francuz ‘puknuo‘ od smijeha nakon jednog pitanja novinara

Kylian Mbappé bio je u središtu pozornosti nogometnog svijeta za vrijeme sapunice o mogućem prijelazu u Real Madrid. Znate kako je to završilo, u Paris Saint-Germainu uvjerili su ga da mu je ipak bolje ostati u domovini, dobio je novi bogati ugovor, ali navodno i ‘faraonske‘ ovlasti na Parku prinčev…

Главная страница » Bahati potez Kyliana Mbappea nije se svidio čelnicima PSG-a: Francuz ‘puknuo‘ od smijeha nakon jednog pitanja novinara

Kylian Mbappé bio je u središtu pozornosti nogometnog svijeta za vrijeme sapunice o mogućem prijelazu u Real Madrid. Znate kako je to završilo, u Paris Saint-Germainu uvjerili su ga da mu je ipak bolje ostati u domovini, dobio je novi bogati ugovor, ali navodno i ‘faraonske‘ ovlasti na Parku prinčeva, pišu Sportske novosti.

Ovo drugo je kasnije demantirano iz kluba, no jasno je da Mbappé ima određeni utjecaj i moć, a kako je stariji, i njegovo ponašanje postaje drugačije.

Mnogi će reći da se ponaša prilično bahato, te da iz dana u dan priprema negativna iznenađenja. Iako nije sporno da je nogometni majstor i fantastičan napadač, zbog nekih svojih postupaka gubi sve više poklonika.

Posljednji ispad imao je na konferenciju za novinare uoči ogleda Lige prvaka s Juventusom, kad je jedna od tema bila i putovanje vlakom.

Naime, Parižani su prošlog vikenda u Nantes putovali zrakoplovom, kao i inače, zbog čega su na udaru francuske javnosti zbog velike potrošnje energije.

Kako je trenutačno u trendu štednja, a i borba protiv globalnog zagrijavanja, francuski predsjednik Emmanuel Macron od svih u državi zatražio je da ograniče upotrebu energije.

Tako je i PSG započeo pregovore sa željezničkom kompanijom, no Mbappéu je očito nezamislivo spuštanje na razinu ‘običnog čovjeka‘.

Kad su ga novinari pitali može li se očekivati da će PSG ipak ubuduće putovati vlakom, Mbappé se grohotom nasmijao.

I odgovor trenera Christophea Galtiera bio je u sličnom stilu, on je s priličnom dozom ironije poručio kako će na sljedeće putovanje krenuti – triciklom.

Navodno se reakcije velike zvijezde i trenera baš i nisu svidjele klupskim čelnicima…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.