Barbara Matić nominirana za najbolju judašicu svijeta

LARA CVJETKO je nominirana u kategoriji “Zvijezda u usponu”, a nagradu može osvojiti i finale Matić-Cvjetko s SP-a u Taškentu, i to u kategoriji “Najbolji trenutak u 2022. godini”.

Главная страница » Barbara Matić nominirana za najbolju judašicu svijeta

MEĐUNARODNA judo federacija (IJF) objavila je nominacije za najbolje judašice i judaše svijeta za 2022. godinu, a među pet kandidatkinja je i dvostruka svjetska prvakinja, 28-godišnja Barbara Matić iz splitskog JK Pujanke. Glasanje na web stranici IJF-a započelo je u četvrtak i traje do kraja siječnja, a pobjednici će biti objavljeni u veljači tijekom Grand Slama u Parizu 2023.

“Iznimno sam zadovoljna kako je završila 2022. godina, ovo je zaista poput šlaga na torti. Biti proglašena, odnosno ući u završni krug s pet najboljih judašica na svijetu stvarno je velika stvar. Presretna, prezadovoljna i ponosna sam na tu nominaciju. Bila bi velika stvar da to osvojim, ali ja sam već trenutnom situacijom iznimno zadovoljna”, rekla je Matić, koja je trenutno na pripremama u austrijskom Mittersillu. 

Nominirana i Cvjetko

Uz broj jedan na svjetskoj rang-ljestvici Matić, nominirana je i 21-godišnja Zagrepčanka Lara Cvjetko u kategoriji “Zvijezda u usponu”, kao i finale Barbare i Lare s SP-a u Taškentu u kategoriji “Najbolji trenutak u 2022. godini”. 

U kategoriji “Trenersko postignuće” nominirani su Vladimir Preradović i Dragan Crnov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.