Barcelona i službeno potvrdila da želi vratiti Messija: ‘Leo zna koliko ga cijenimo…‘

Leu Messiju ugovor s PSG-om istječe na ljeto ove godine. Ima opciju produljenja na još jednu godinu, no sve je izglednije da neće ostati u Parizu. Već se više puta pisalo da Barcelona želi vratiti Lea Messija, no sada je to službeno potvrdio i dopredsjednik katalonskog kluba Rafa Yuste. “Bili smo u…

Главная страница » Barcelona i službeno potvrdila da želi vratiti Messija: ‘Leo zna koliko ga cijenimo…‘

Leu Messiju ugovor s PSG-om istječe na ljeto ove godine. Ima opciju produljenja na još jednu godinu, no sve je izglednije da neće ostati u Parizu. 

Već se više puta pisalo da Barcelona želi vratiti Lea Messija, no sada je to službeno potvrdio i dopredsjednik katalonskog kluba Rafa Yuste. 

“Bili smo u kontaktu s Leom Messijem. On zna koliko ga cijenimo i volio bih da se vrati ovdje u Barcelonu”, rekao je Yuste, a prenio Fabrizio Romano.

“Bio sam uključen u pregovore prije dvije godine i još uvijek se sjećam koliko ga je bilo teško pustiti da ode”, zaključio je.

Želju za Messijevim povratkom je izrazio i trener Barcelone te nekadašnji njegov suigrač Xavi Hernandez: “

Puno razgovaram s Leom, njegov povratak je tema o kojoj pričamo. Nadam se da ga opet možemo vidjeti u Barceloni. To je klub njegova života, to je vrlo jasno. Ali vidjet ćemo”, izjavio je.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.