Barcelonina zvijezda napadnuta i pretučena u svom domu: provalnici su ga istukli metalnim šipkama i opljačkali

Napadač Barcelone Pierre Emerick Aubameyang napadnut je i pretučen u svom domu u Barceloni. Španjolski mediji navode kako su četiri naoružana muškarca upala u dom zvijezde katalonskog sastava. Navodno su ga pretukli metalnim šipkama, opljačkali ga, a verbalno su prijetili njemu i supruzi Alyshi Beha…

Главная страница » Barcelonina zvijezda napadnuta i pretučena u svom domu: provalnici su ga istukli metalnim šipkama i opljačkali

Napadač Barcelone Pierre Emerick Aubameyang napadnut je i pretučen u svom domu u Barceloni.

Španjolski mediji navode kako su četiri naoružana muškarca upala u dom zvijezde katalonskog sastava. Navodno su ga pretukli metalnim šipkama, opljačkali ga, a verbalno su prijetili njemu i supruzi Alyshi Behague. Zasad nije poznato jesu li njihova djeca Curtys (11) i Pierre (6) bili kod kuće u trenutku pljačke, prenose Sportske novosti.

El Pais navodi kako je napadaču otuđen sav nakit i sadržaj sigurnosnog sefa koji je imao u svom domu.

Zasad nema informacija o zdravstvenom stanju gabonskog napadača.

Lopovi su s mjesta zločina pobjegli u bijelom Audiju A3 za kojim policija traga.

Aubameyang je igrač Barcelone od veljače ove godine kada je stigao iz Arsenala. Dolaskom Roberta Lewandowskog u Barcelonu pao je u drugi plan i glasno se nagađa o njegovom odlasku iz kluba. Najveći interes za njegovim dovođenjem pokazao je londonski Chelsea.

Ovo nije prvi put da su nogometaši Barcelone na meti drskih razbojnika. Ranije ovog mjeseca Lewandowskom je otuđena imovina u vrijednosti 59.000 funti, dok je u studenom prošle godine na meti lopova bio i Ansu Fati. Još ranije su opljačkani Philippe Coutinho, Gerard Pique i Jordi Alba.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.