Berlusconi u velikoj ofenzivi: novi talijanski prvoligaš Monza pregovora sa Edinsonom Cavanijem

Novi talijanski prvoligaš Monza, čiji je vlasnik Silvio Berlusconi, počeo je pregovore sa bivšim golgeterom Napolija i PSG-a Edinsonom Cavanijem (35), objavili su talijanski mediji. Cavani je slobodan igrač jer mu je 30. lipnja istekao ugovor sa Mannchester Unitedom. U medijima su ga već povezivali…

Главная страница » Berlusconi u velikoj ofenzivi: novi talijanski prvoligaš Monza pregovora sa Edinsonom Cavanijem

Novi talijanski prvoligaš Monza, čiji je vlasnik Silvio Berlusconi, počeo je pregovore sa bivšim golgeterom Napolija i PSG-a Edinsonom Cavanijem (35), objavili su talijanski mediji.

Cavani je slobodan igrač jer mu je 30. lipnja istekao ugovor sa Mannchester Unitedom. U medijima su ga već povezivali sa Salernitanom i Torinom.

Prema Sky Sport Italiji, sada je Monza iskočila kao potencijalno nova destinacija za iskusnog napadača i direktor Monze Adriano Galliani počeo je pregovore sa Cavanijevim predstavnicima. Monza želi dovesti kvalitetnog centralnog napadača, pa su se okrenuli Cavaniju. On je u sedam sezona u Palermu i Napoliju u 212 utakmica Serie A zabio 112 golova. 

 Monza, koja će prvi puta igrati u Serie A, već je dovela šest pojačanja. U klub su stigli Stefano Sensi, Andrea Ranocchia, Alessio Cragno, Matteo Pessina, Andrea Carboni i Samuele Birindelli.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.