Betis želi dovesti hrvatskog srednjaka iz Wolfsburga, poslali bogatu ponudu

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva Betis poslala je ponudu njemačkom Wolfsburgu za hrvatskog igrača Josipa Brekala, izvijestio je u četvrtak španjolski sportski portal Grada 3. U tekstu pod naslovom “Josip Brekalo, na radaru Real Betisa” taj medij navodi da 24-godišnjem krilnom igraču istje…

Главная страница » Betis želi dovesti hrvatskog srednjaka iz Wolfsburga, poslali bogatu ponudu

Šestoplasirana momčad španjolskog prvenstva Betis poslala je ponudu njemačkom Wolfsburgu za hrvatskog igrača Josipa Brekala, izvijestio je u četvrtak španjolski sportski portal Grada 3.

U tekstu pod naslovom “Josip Brekalo, na radaru Real Betisa” taj medij navodi da 24-godišnjem krilnom igraču istječe ugovor s njemačkim prvoligašem za šest mjeseci, te da ga neće produžiti, a da je Betis poslao “značajnu ponudu”.

“Ured našeg sportskog direktora nema običaj potvrditi niti demantirati glasine s tržišta”, rekla je Betisova glasnogovornica Mercedes Torrecillas u telefonskom razgovoru za Hinu.

Brekalo je ove sezone skupio 313 minuta tijekom devet utakmica, u kojima je dva puta asistirao za Wolfsburg. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u talijanskom prvoligašu Torinu,

Zbog male minutaže izgubio je mjesto u reprezentaciji Hrvatske, za koju ima 33 nastupa, pa nije otišao na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Mediji su zadnjih dana izvještavali da bi u siječnju, kada se otvori zimski prijelazni rok, mogao otići u talijansku Monzu.

Brekalo u četvrtak nije bio dostupan za komentar.

Njegova cijena iznosi 7,5 milijuna eura, podatak je specijalizirane stranice Transfermarkt. Wolfsburg, u kojem je od ljeta 2016., nalazi se na sedmom mjestu u njemačkom prvenstvu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.