Bijesni navijači upali na presicu i umalo otjerali nasljednika Roberta Prosinečkog, pogledajte video

Nasljednik Roberta Prosinečkog na klupi ljubljanske Olimpije je Albert Riera. Nekadašnji lijevi branič renomiranih europskih klubova (Manchester City, Liverpool, Espanyol, Galatasaray…) predstavljen je na današnjoj press-konferenciji u Stožicama. Doduše, presice kao takve nije ni bilo, a razlog su…

Главная страница » Bijesni navijači upali na presicu i umalo otjerali nasljednika Roberta Prosinečkog, pogledajte video

Nasljednik Roberta Prosinečkog na klupi ljubljanske Olimpije je Albert Riera. Nekadašnji lijevi branič renomiranih europskih klubova (Manchester City, Liverpool, Espanyol, Galatasaray…) predstavljen je na današnjoj press-konferenciji u Stožicama. Doduše, presice kao takve nije ni bilo, a razlog su navijači kluba iz slovenske metropole.

Naime, kao što je vidljivo na video-zapisima, Green Dragonsi, kako se naziva Olimpijina navijačka skupina, nije baš najbolje dočekala 40-godišnjeg Rieru, kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri. Otkaz Prosinečkom i sportskom direktoru Mladenu Rudonji navijačima Zelenih nije dobro “sjeo”, a Prosinečkom su prije par dana napravili i spektakularan oproštaj…

Bilo kako bilo, Riera je “ni kriv ni dužan” stigao na predstavljanje, gdje su ga dočekali Green Dragonsi. Njih nekoliko desetaka upalo je na konferenciju i stalo ga vrijeđati, derati se, ometati ono što je trebalo biti službenim predstavljanjem novog trenera. Naravno, Dragonsi su ljutnju usmjerili na Rieru, a ne na predsjednika Adama Deliusa, čija ih je odluka da smijeni Prosinečkog i Rudonju baš jako razljutila.

– Izađi van, nisi dobrodošao ovdje! – samo su neki od fragmenata izljeva bijesa Olimpijinih najžešćih pristaša.

Već uoči presice okupili su se navijači Olimpije ispred stadiona, gdje su htjeli razgovarati s predsjednikom, a nakon što nisu dobili odgovore na pitanja koja su imali, odlučili su i treneru Rieri pokvariti prvi radni dan. Vikali su mu, pokazivali prstom prema izlaznim vratima, kroz koja je on kasnije i izašao, vidno u strahu… Zaprijetili su Dragonsi da će, ne promijene li se neke stvari, poduzimati još jasnije i konkretnije poteze i na drugim mjestima po gradu, piše slovenska Ekipa24.

Inače, Olimpija već u četvrtak, ovaj četvrtak igra doma protiv luksemburškog Differdangea utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige. To je jedino izvjesno. Ostalo pak, nije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.