Bit će nam velika prijetnja: Srbin Dušan Vasić u redovima Gruzije je prije pet godina branio boje Jadrana, a prije tri godine napadnut je na splitskoj Rivi

Kako se život preokrene, igra sudbine je to svakako. Hrvatski reprezentativci su u redovima suparnika u četvrtfinalu Gruzije apostrofirali nekoliko igrača koji su ozbiljna prijetnja Marku Bijaču. Uz Hrvata Marka Jelaču, rođenog Zagrepčanina jedan od golgetera je i Dušan Vasić. Upravo je Vasić jako z…

Главная страница » Bit će nam velika prijetnja: Srbin Dušan Vasić u redovima Gruzije je prije pet godina branio boje Jadrana, a prije tri godine napadnut je na splitskoj Rivi

Kako se život preokrene, igra sudbine je to svakako. Hrvatski reprezentativci su u redovima suparnika u četvrtfinalu Gruzije apostrofirali nekoliko igrača koji su ozbiljna prijetnja Marku Bijaču. Uz Hrvata Marka Jelaču, rođenog Zagrepčanina jedan od golgetera je i Dušan Vasić.

Upravo je Vasić jako zanimljiv, igrački svakako, ali i izvan bazena je prilično povezan sa Splitom. Srbin Dušan Vasić 2017. godine bio je član splitskog Jadrana,  odigrao je vrlo kvalitetno polusezonu za momčad sa Zvončaca, zabio je u 16 susreta 30 zgoditaka uz vrlo visok postotak realizacije. Po dobrome, u vaterpolskom smislu, su ga pamtili u Splitu.

Dvije godine kasnije, dok je igrao za Crvenu zvezdu, doživio je na splitskoj rivi fizički napad s dvojicom suigrača, uz njega su bili Miloš Maksimović i Aleksandar Kralj koji se od napadača spašavao skokom u more. Mrlja za Split, svakako.

Sada, tri godine kasnije, evo Dušana Vasića ponovno u Splitu, u kapici reprezentacije Gruzije, bit će jedan od ključnih igrača suparnika. Gruzijci su se prvi put plasirali u četvrtfinale Eura, ali ne treba niti pomisliti da su s time ispunili svoj cilj.  

– Znamo tko je i što je Hrvatska u svijetu vaterpola, na ovom turniru su domaćini, Spaladium Arena će biti puna, ali to je jedan motiv za sve nas, da se pokažemo u pravom svjetlu – izjavio je Dušan Vasić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.