Bitka za drugo mjesto i plasman na završnicu: Hrvatska danas igra protiv Mađarske

U Zagrebu se danas igraju završna kola iznimno jakog turnira World Aquatics Svjetskog kupa u vaterpolu. Tjedan dana, šest reprezentacija nadmeću se u bazenu na Savi, a iz svake skupine po tri momčadi putuju u lipnju na završnicu u Los Angeles. Točnije, iz ove “zagrebačke grupe” će samo po dvije najb…

Главная страница » Bitka za drugo mjesto i plasman na završnicu: Hrvatska danas igra protiv Mađarske

U Zagrebu se danas igraju završna kola iznimno jakog turnira World Aquatics Svjetskog kupa u vaterpolu. Tjedan dana, šest reprezentacija nadmeću se u bazenu na Savi, a iz svake skupine po tri momčadi putuju u lipnju na završnicu u Los Angeles. Točnije, iz ove “zagrebačke grupe” će samo po dvije najbolje momčadi put Amerike, budući da je u toj grupi i SAD kojemu je kao domaćinu osigurano mjesto u završnici. 

Barakude očekuje šećer za kraj, jer naši reprezentativci u 18:30 igraju protiv Mađarske. Repriza je to finala s nedavnog Europskog prvenstva u Splitu. Nakon četiri odigrane utakmice, izabranici Ivice Tucka upisali su tri pobjede i jedan poraz. Italija je osim Hrvatske svladala sve do sada, pa tako i Mađarsku i time osigurala kartu za završnicu.

Upravo će dvoboj između reprezentacija Hrvatske i Mađarske odlučivati o drugom mjestu. Amerika je jučer neočekivano svladala reprezentaciju Mađarske s rezultatom 15:9 i tako pomogla Hrvatskoj kojoj je sada za put u LA dovoljan i samo jedan bod u zadnjoj utakmici.

Karte su već rasprodane, tako da se opet očekuje vatrena atmosfera na Mladosti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.