Bivši belgijski izbornik preuzeo je klupu Portugala: ‘Ovo je važan trenutak za reprezentaciju‘

Bivši belgijski izbornik Roberto Martinez preuzeo je klupu Portugala, objavio je u ponedjeljak Portugalski nogmetni savez (FPF). “Cijenim entuzijazam i ambiciju s kojima je Martinez prihvatio poziv”, izjavio je predsjednik FPF-a Fernanda Gomesa na konferenciji za medije dok je Martinez stajao pored…

Главная страница » Bivši belgijski izbornik preuzeo je klupu Portugala: ‘Ovo je važan trenutak za reprezentaciju‘

Bivši belgijski izbornik Roberto Martinez preuzeo je klupu Portugala, objavio je u ponedjeljak Portugalski nogmetni savez (FPF).

“Cijenim entuzijazam i ambiciju s kojima je Martinez prihvatio poziv”, izjavio je predsjednik FPF-a Fernanda Gomesa na konferenciji za medije dok je Martinez stajao pored njega. “To je važan trenutak za reprezentaciju”.

Martinez je odstupio s mjesta belgijskog izbornika nakon što je Belgija završila nastp na SP-u u Katru u grupnoj fazi, kazavši kako je već ranije donio tu odluku  i da bi postupio isto i da je Belgija osvojila naslov svjetskog prvaka. 

On je vodio šest godina vodio Belgiju koju je doveo do prvog mjesta na FIFA-inoj ljestvici i do trećeg mjesta na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Martinez će na klupi Portugala zamijeniti Fernanda Santosa koji je također odstupio s izborničke funkcije nakon što je Portugal u četvrtfinalu-

SP-a poražen od Maroka.

Santos je preuzeo Portugal 2014. i s njim je osvojio 2016. naslov europskog prvaka te UEFA-inu Ligu nacija 2018./19.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.