Bivši brazilski veznjak dao je vrlo zanimljivu izjavu: ‘Najljepša uspomena iz Reala Dan kad sam doznao da odlazim iz kluba‘

Ricardo Izecson dos Santos Leite, u svijetu nogometa poznatiji kao Kaká, dao je intervju španjolskom sportskom dnevniku Marca povodom svog nastupa na Berlinskom maratonu. Jasno, govorio je ovaj bivši brazilski nogometaš i o svojim danima u Real Madridu, a ponudio je zanimljiv odgovor na pitanje o na…

Главная страница » Bivši brazilski veznjak dao je vrlo zanimljivu izjavu: ‘Najljepša uspomena iz Reala Dan kad sam doznao da odlazim iz kluba‘

Ricardo Izecson dos Santos Leite, u svijetu nogometa poznatiji kao Kaká, dao je intervju španjolskom sportskom dnevniku Marca povodom svog nastupa na Berlinskom maratonu.

Jasno, govorio je ovaj bivši brazilski nogometaš i o svojim danima u Real Madridu, a ponudio je zanimljiv odgovor na pitanje o najljepšoj uspomeni iz kraljevskog kluba.

– To može zvučati čudno, ali rekao bih da je to dan kad sam doznao da odlazim iz kluba. Razgovarao sam s Florentinom (predsjednik Perez, op. a.) i on mi je rekao da me vidio kao velikog profesionalca koji je napravio sve što je mogao kako bi ostvario velike rezultate u klubu, no da mi to nisu dozvolile ozljede i mala minutaža koju sam dobio kod trenera. Bilo je to za mene veliko zadovoljstvo jer sam osjetio da su mi vrata kluba otvorena. Zato od mene nikad nećete čuti da govorim loše o Realu ili Joseu Mourinhu. Kad sam sreo Florentina na finalu Lige prvaka u Parizu, jedan drugome smo pali u zagrljaj – rekao je Kaká, prenose Sportske novosti.

Nada se bivši brazilski veznjak da južnoameričke reprezentacije mogu prekinuti europsku dominaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

– Europski nogomet je jako dobar. Naš je hendikep i u tome što nakon pokretanja Lige nacija više ne možemo igrati prijateljske utakmice protiv sjajnih momčadi staroga kontinenta. Teže je tako rasti kao momčad, jer Brazil u Južnoj Americi uglavnom stalno pobjeđuje. Činjenica je da i Brazil i Argentina imaju sjajne igrače, i imaju velike izglede za osvajanje ovog Svjetskog prvenstva.

Spomenuo je i reprezentacije koje bi po njegovom mišljenju mogle konkurirati Brazilu i Argentini, no među njima ne vidi Hrvatsku.

– Francuska je sjajan suparnik zbog fantastičnih igrača, a i branitelj je naslova. Španjolska i Njemačka su također sjajni rivali. Mora se pripaziti i na Portugal, a tu je i Belgija koja obično podbaci iako ima momčad – zaključio je Kaká.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.