Bivši svjetski prvak trebao je biti Tudorova desna ruka u Marseilleu, ali je napustio klub nakon samo nekoliko treninga

Igor Tudor nedavno je predstavljen kao novi trener Olympique Marseillea, a tada je rekao kako će mu Mauro Camoranesi biti desna ruka. Istaknuti bivši igrač Juventusa i talijanske reprezentacije, koji je s 'azzurrima' postao svjetski prvak 2006. godine, došao je u Marseille, odradio nekoliko…

Главная страница » Bivši svjetski prvak trebao je biti Tudorova desna ruka u Marseilleu, ali je napustio klub nakon samo nekoliko treninga

Igor Tudor nedavno je predstavljen kao novi trener Olympique Marseillea, a tada je rekao kako će mu Mauro Camoranesi biti desna ruka.

Istaknuti bivši igrač Juventusa i talijanske reprezentacije, koji je s ‘azzurrima’ postao svjetski prvak 2006. godine, došao je u Marseille, odradio nekoliko treninga s Tudorom i prvom momčadi, a onda iznenada otišao.

– Igor me je zvao da mu pomognem na početku, samo mu je trebalo vremena da kompletira svoj stožer – opravdao je svoju odluku Camoranesi.

Rođeni Argentinac tako se vratio se u Italiju gdje želi nastaviti s karijerom glavnog trenera. Camoranesi je do sada vodio meksičke Coras de Tepic i Tapachulu, argentinski Tigre te slovenske Tabor i Maribor.

Podsjetimo, jučer je u Marseille stigao Hari Vukas, koji je tako nakon manje od dva tjedna dao ostavku na mjesto izbornika hrvatske U-17 reprezentacije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.