Bivši vratar Reala bez uljepšavanja o bivšim suigračima, ali i protivnicima: ‘Vidio sam i slušao Messija kako govori vrlo ružne stvari…‘

Teško da je bivši vratar Real Madrida mogao odabrati bolji tajming za objavu svoje najnovije autobiografije. U nedjelju se sastaju Real Madrid i Barcelona, a poljski je vratar uoči El Clasica iznio vrlo zanimljive tvrdnje o bivšim suigračima, ali i suparnicima – pišu Sportske novosti. Bez uljepšavan…

Главная страница » Bivši vratar Reala bez uljepšavanja o bivšim suigračima, ali i protivnicima: ‘Vidio sam i slušao Messija kako govori vrlo ružne stvari…‘

Teško da je bivši vratar Real Madrida mogao odabrati bolji tajming za objavu svoje najnovije autobiografije.

U nedjelju se sastaju Real Madrid i Barcelona, a poljski je vratar uoči El Clasica iznio vrlo zanimljive tvrdnje o bivšim suigračima, ali i suparnicima – pišu Sportske novosti.

Bez uljepšavanja je opisao ono što je s različitim zvijezdama proživljavao na terenu i u svlačionici. Tako je 49-godišnji Jerzy Dudek iznio i neke dosad nepoznate stvari o Lionelu Messiju, odnosno njegovoj navici da na terenu provocira suparnike.

‘‘Bio je veoma provokativan, kao što je bila i cijela Barcelona, uključujući njihovog trenera Pepa Guardiolu. Uvijek bi bili spremni ozlovoljiti suparnika, a puno puta su u tome savršeno uspijevali‘‘, istaknuo je Dudek.

Kao vratar je mogao čuti i vidjeti puno toga što je sjajni argentinski nogometaš primjenjivao tijekom velikih utakmica.

‘‘Vidio sam i slušao Messija kako govori vrlo ružne stvari Pepeu i Ramosu, ne možete ni zamisliti što je izlazilo iz usta osobe koja se čini tako smirenom i finom‘‘, prenosi Dudekove riječi Il Postipico.

Poljak je u Realu bio u ‘zlatno doba‘ Barcelone, od 2007. do 2011. godine, a tada su i tenzije između dva velika rivala bile posebno izražene.

Iskren je bio Dudek kad je opisivao dvije Realove legende, Raula Gonzalesa i Cristiana Ronalda.

‘‘Raul je bio jako arogantan, ali generalno, bio je normalan. S druge strane, Cristiano je bio veoma egocentričan, ali vrlo konkurentan. Ipak, on je apsolutno normalan momak, no shvaćam da ga se izvana drugačije percipiralo‘‘, opisao je Jerzy Dudek.

Eto, navijači oba kluba dobili su dodatne teme za paljenje atmosfere uoči prvog El Clasica u novoj sezoni…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.