Bivši Zlatanov suigrač: Ibrahimović samo privlači pažnju. A ima 40 godina

IBRAHIMOVIĆ je ove sezone nastupio u 27 utakmica i zabio osam golova za Milan.

Главная страница » Bivši Zlatanov suigrač: Ibrahimović samo privlači pažnju. A ima 40 godina

NEKADAŠNJI suigrač Zlatana Ibrahimovića, turski reprezentativac Hakan Calhanoglu rekao je kako ne odobrava ponašanje zvijezde Milana izvan terena. Calhanoglu, koji je prošlog ljeta prešao bez odštete iz Milana u Inter, rekao je da Zlatan ove sezone ničim nije pomogao svojoj momčadi te da je prestar da bi stalno privlačio pažnju navijača.

“Zlatan voli privlačiti pažnju. Ove godine nije napravio ništa, ničime nije pridonio momčadi. Uopće nije igrao. Ali on radi sve da privuče pažnju navijača. On tako živi. Ima 40 godina. Da ja imam 40 godina, ne bih se ponašao kao on”, rekao je veznjak Intera u razgovoru za Tivibu Spor.

Ibrahimović je ove sezone nastupio u 27 utakmica i zabio osam golova za Milan. Drugi dio sezone proveo je većinom oporavljajući se od operacije koljena. Calhanoglu je prošle sezone, kad je Inter osvojio naslov prvaka, bio u Milanu, a ove, kad je Milan osvojio titulu, u Interu. Prilikom proslave naslova prvaka navijači Milana i Ibrahimović zajedno su pjevali pjesme koje su vrijeđale Calhanoglua.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.