Bojan Bogdanović potvrdio da više neće igrati za Hrvatsku, nema ni namjeru vraćati se u europsku košarku

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ostao je u Detroit Pistonsima, iako se naveliko spekuliralo o njegovom mogućem transferu u Los Angeles Lakerse. Po završetku roka za razmjene igrača prošlog četvrtka Bogdanović je u ekskluzivnom razgovoru za Mundo Deportivo otkrio svoje planove za budućnost – pišu…

Главная страница » Bojan Bogdanović potvrdio da više neće igrati za Hrvatsku, nema ni namjeru vraćati se u europsku košarku

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ostao je u Detroit Pistonsima, iako se naveliko spekuliralo o njegovom mogućem transferu u Los Angeles Lakerse. Po završetku roka za razmjene igrača prošlog četvrtka Bogdanović je u ekskluzivnom razgovoru za Mundo Deportivo otkrio svoje planove za budućnost – pišu Sportske novosti.

Kazao je kako mu teško pada što njegova momčad gubi toliko utakmica, iako on individualno ostvaruje najbolji učinak u karijeri.

Između ostalog, Bogdanović je u tom intervjuu rekao i kako više nikad neće igrati u Europi, kao ni za hrvatsku košarkašku reprezentaciju.

Stoga će njegov nastup na prošlom Europskom prvenstvu ostati posljednji u nacionalnom dresu.

– Stav mi je isti kao prošlog ljeta i ne mislim da će se promijeniti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.