Boksač youtuber prelazi u MMA. Otkrio je kad će debitirati i što se čeka

PAUL je početkom godine potpisao za PFL kao partner i budući borac.

Главная страница » Boksač youtuber prelazi u MMA. Otkrio je kad će debitirati i što se čeka

YOUTUBER i boksač Jake Paul iznenadio je početkom godine potpisavši za MMA promociju PFL. Iako su mnogi taj potez vidjeli kao marketinški trik, Paul nije samo kupio vlasnički udio nego se zaista namjerava okušati u mješovitim borbama, a sad je otkrio kad bi trebao imati debitantski nastup.

“Čini se da će to biti krajem 2023. ili možda početkom 2024. godine”, rekao je Paul tijekom prijenosa priredbe PFL 2 i objasnio da mu treba vremena kako bi naučio druge borilačke vještine osim boksa.

Uvijek želio u MMA

“Pomalo treniram jiu-jitsu i vraćam se hrvačkim korijenima. Odrastao sam hrvajući u Ohiu, na sveučilištu, tako da imam podlogu. Samo se trebam fokusirati na učenje detalja. Dakle, trebat će mi oko godinu dana, a onda ću biti spreman”, objasnio je Paul i dodao da se nada velikom imenu za prvog protivnika.

“Želim veliko ime jer želim izazov. Ljudi misle da sam lud, što i jesam, ali volim stvari raditi drukčije. A od početka priče o influenceru boksaču uvijek sam govorio da se želim baviti MMA-om.”

Ne odustaje ni od boksa

I u svojim boksačkim obračunima najčešće je za protivnika imao MMA borce poput Bena Askrena, Tyrona Woodleya (dvaput) i Andersona Silve, a kritičari su ga osporavali jer se bori s ljudima iz pogrešnog sporta. U veljači se prvi put borio protiv boksača, a Tommy Fury mu je podijeljenom odlukom sudaca nakon osam rundi nanio prvi poraz.

Ipak, Paul ne odustaje ni od boksa. Natuknuo je da razmatra opcije za protivnika iako ima klauzulu za revanš s Furyjem. “Mijenjam neke stvari u timu i procjenjujemo s kim ću se iduće boriti. Ima stvarno velikih imena, razgovaram s raznim timovima i pokušavamo dogovoriti ogromnu borbu”, najavio je Paul.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.