Bomba iz SAD-a! Dončićevi Mavericski žele dovesti Bojana Bogdanovića, ali i njegovog prezimenjaka iz Srbije

Bojan Bogdanović uskoro bi mogao postati suigrač Luke Dončića u Dallas Mavericksima, navodi novinar Yahoo! Sportsa Vincent Goodwill. On piše da četvrta momčad Zapadne konferencije NBA lige vidi hrvatskog košarkaša kao zamjenu za Dončića, kojeg bi htjeli rasteretiti dijela minutaže. Bogdanović je pro…

Главная страница » Bomba iz SAD-a! Dončićevi Mavericski žele dovesti Bojana Bogdanovića, ali i njegovog prezimenjaka iz Srbije

Bojan Bogdanović uskoro bi mogao postati suigrač Luke Dončića u Dallas Mavericksima, navodi novinar Yahoo! Sportsa Vincent Goodwill. On piše da četvrta momčad Zapadne konferencije NBA lige vidi hrvatskog košarkaša kao zamjenu za Dončića, kojeg bi htjeli rasteretiti dijela minutaže.

Bogdanović je prošle jeseni s Detroitom potpisao najveći ugovor u karijeri, težak 20 milijuna dolara po sezoni do kraja sezone 2024/25., ali već sada je jasno da nije izgledno da se Bogdanović neće zadržati u Pistonsima toliko dugo.

Ono što je posebno zanimljivo jest to fa Dallas u svoje redove navodno želi dovesti i drugog Bogdanovića – Srbina Bogdana. Također se spominje i Kyrie Irving, koji je zatražio odlazak iz Brooklyn Netsa, ali on bi se mogao pokazati preskupim, stoga se jedan od Bogdanovića čini kao puno realnija opcija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.