Branič PSG-a i francuske reprezentacije Kimpembe pauzira zbog ozljede: ‘Nova procjena bit će napravljena za osam dana‘

Branič PSG-a i francuske reprezentacije Presnel Kimpembe, koji se ozlijedio u subotu u utakmici francuskog prvenstva protiv Bresta (1-0), morat će zbog ozljede pauzirati “oko šest tjedana”, objavio je u utorak pariški klub. – Nakon što je ozlijedio lijevu tetivu, Presnel Kimpembe će pauzirati oko še…

Главная страница » Branič PSG-a i francuske reprezentacije Kimpembe pauzira zbog ozljede: ‘Nova procjena bit će napravljena za osam dana‘

Branič PSG-a i francuske reprezentacije Presnel Kimpembe, koji se ozlijedio u subotu u utakmici francuskog prvenstva protiv Bresta (1-0), morat će zbog ozljede pauzirati “oko šest tjedana”, objavio je u utorak pariški klub.

– Nakon što je ozlijedio lijevu tetivu, Presnel Kimpembe će pauzirati oko šest tjedana. Nova procjena bit će napravljena za osam dana – stoji u priopćenju PSG-a.

Ovako duga pauza loša je za 27-godišnjeg Kimpembea (28 nastupa) i Francusku nešto više od dva mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva u Katru (20. studenog – 18. prosinca). Izbornik Didier Deschamps u četvrtak bi trebao objaviti svoj popis za okupljanje u Ligi nacija krajem rujna.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.