Brazilac Pereira preselio iz Manchester Uniteda u Fulham: ugovor je potpisan na četiri godine uz mogućost produljenja

Fulham, povratnik u englesku Premier ligu, službeno je potvrdio kako je u svoje redove doveo brazilskog veznog nogometaša Andreasa Pereiru iz Manchester Uniteda. Četverogodišnji ugovor s prošlosezonskim prvakom Championshipa (engleska druga liga) potpisao je 26-godišnji Pereira uz mogućnost produlje…

Главная страница » Brazilac Pereira preselio iz Manchester Uniteda u Fulham: ugovor je potpisan na četiri godine uz mogućost produljenja

Fulham, povratnik u englesku Premier ligu, službeno je potvrdio kako je u svoje redove doveo brazilskog veznog nogometaša Andreasa Pereiru iz Manchester Uniteda.

Četverogodišnji ugovor s prošlosezonskim prvakom Championshipa (engleska druga liga) potpisao je 26-godišnji Pereira uz mogućnost produljenja na još godinu dana. Otočki mediji javljaju i da je ovaj transfer vrijedio oko devet milijuna eura.

U Manchester United je Pereira došao kao vrlo mladi igrač 2011. godine iz PSV Eindhovena, ali se u ni jednom trenutku nije na pravi način snašao na Old Traffordu. Vrlo često je boravio na posudbama pa je tako igrao za Granadu, Valenciju, Lazio i brazilski Flamengo.

Pereira je, inače, samo nastavio niz ovoljetnih odlazaka iz Manchester Uniteda. Ranije su Old Trafford napustili Pogba, Lingard, Matić i Mata.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.