Brazilci otkrili sastav koji će pokušati pobijediti Hrvatsku, Sandro ipak ne može…

Brazilski mediji pokušali su riješiti posljednju enigmu oko sastava uoči utakmice s Hrvatskom, a tiče se lijevog beka Juventusa Alexa Sandra. On je u 86. minuti utakmice protiv Švicarske zbog ozljede napustio teren i više na Svjetskom prvenstvu nije odigrao ni minute. Nije konkurirao za utakmice i p…

Главная страница » Brazilci otkrili sastav koji će pokušati pobijediti Hrvatsku, Sandro ipak ne može…

Brazilski mediji pokušali su riješiti posljednju enigmu oko sastava uoči utakmice s Hrvatskom, a tiče se lijevog beka Juventusa Alexa Sandra. On je u 86. minuti utakmice protiv Švicarske zbog ozljede napustio teren i više na Svjetskom prvenstvu nije odigrao ni minute.

Nije konkurirao za utakmice i protiv Kameruna i protiv Južne Koreje, a velike su šanse da neće zaigrati ni protiv Hrvatske. Brazilski novinari koji su pogledali uvodne minute treninga reprezentacije, a koje su još bile otvorene za javnost, izvjestili su kako Sandro ni s čim ne odaje da ima problema s ozljedom, u kretnjama bez problema mijenja pravac, ali…

– Prije neće igrati nego što će igrati. Ovisi o posljednjem treningu – kazao je brazilski izbornik Tite.

Globo stoga pretpostavlja kako će Tite ponoviti formaciju kojom je započeo utakmicu protiv Južne Koreje, s Éder Militãom na desnom te Danilom na lijevom boku.

Vjerojatni sastav Brazila koji će se suprotstaviti Hrvatskoj stoga je: Alisson, Éder Militão, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo, Casemiro, Lucas Paquetá, Raphinha, Richarlison, Neymar i Vini Junior.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.