Brazilcu je zbog vožnje u pijanom stanju oduzeta vozačka dozvola, a platit će i prilično masnu novčanu kaznu

Veznjak engleskog premierligaša Newcastle Uniteda Brazilac Joelinton (26) kažnjen je sa 35.000 eura i oduzeta mu je vozačka dozvola na godinu dana nakon što je vozio u alkoholiziranom stanju. Joelintona je u ranim satima 12. siječnja zaustavila policija koja je utvrdila kako je vozio u alkoholiziran…

Главная страница » Brazilcu je zbog vožnje u pijanom stanju oduzeta vozačka dozvola, a platit će i prilično masnu novčanu kaznu

Veznjak engleskog premierligaša Newcastle Uniteda Brazilac Joelinton (26) kažnjen je sa 35.000 eura i oduzeta mu je vozačka dozvola na godinu dana nakon što je vozio u alkoholiziranom stanju.

Joelintona je u ranim satima 12. siječnja zaustavila policija koja je utvrdila kako je vozio u alkoholiziranom stanju. Brazilac je priznao krivnju i surađivao je s policijom što mu je sudac uzeo u obzir.

“Doveli ste sebe u stvarnu opasnost i to je moglo imati katastrofalne posljedice po živote drugih. Iskreno se nadam da se naučili iz ove greške i da se više nećemo vidjeti na ovom sudu,” rekao mu je sudac.

Joelinton je član “Svraka” od 2019. godine kada je za 40 milijuna eura stigao iz Hoffenheima.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.