Briljirao s Marokom na Svjetskom prvenstvu pa doživio šok kad se vratio u klub

S MAROKOM je osvojio četvrto mjesto u Kataru.

Главная страница » Briljirao s Marokom na Svjetskom prvenstvu pa doživio šok kad se vratio u klub

MAROKO je na Svjetskom prvenstvu osvojio četvrto mjesto nakon poraza od Hrvatske u borbi za broncu i ostvario najbolji rezultat neke afričke reprezentacije u povijesti. Marokanski igrači su heroji svoje nacije, a svima je porasla cijena i vrijednost nakon turnira.

No jedan od njih, Selim Amallah, doživio je šok po povratku sa Svjetskog prvenstva. Amallah, koji je u Kataru upisao sedam nastupa za Maroko, igra za Standard iz Liegea koji mu je po povratku poručio da ga više ne treba. Amallahu na ljeto ističe ugovor, a uprava ga je odlučila prebaciti u drugu momčad jer od 1. siječnja može pregovarati s drugim klubovima.

“Amallaha i tri igrača prebacili smo u drugu momčad. Ne želimo im povećavati tržišnu vrijednost jer će ne kraju sezone otići besplatno”, priopćila je uprava Standarda čiji trener Ronny Deila nije bio pretjerano oduševljen tim potezom.

“To je tužno, razočaran sam. Selim je bio jedan od naših najboljih igrača prije Svjetskog prvenstva, ali takve odluke su sastavni dio nogometa”, rekao je Deila čija momčad se nalazi na šestome mjestu belgijskog prvenstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.