Čačić istaknuo snagu Shkupija pred uzvrat u LP-u: Možda ne bih to trebao reći, ali…

UTAKMICA se igra u utorak s početkom u 21 sat.

Главная страница » Čačić istaknuo snagu Shkupija pred uzvrat u LP-u: Možda ne bih to trebao reći, ali…

DINAMOVI nogometaši nalaze se u Skoplju gdje ih čeka uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka protiv makedonskog prvaka Shkupija. Prvi susret ovih suparnika igran na stadionu Maksimir završio je 2:2 i jasno je da će hrvatski prvak u uzvratu u utorak s početkom u 21 sat imati teži posao no što se to mislilo.

Utakmicu je na konferenciji za medije najavio Ante Čačić.

“Čeka nas uzvratna utakmica, dvoboj koji će reći tko ide dalje u pohod na Ligu prvaka. Prihvaćam ulogu favorita, mislim da je Dinamo, uz poštovanje domaćinu, bolja momčad. Učinit ćemo sve da budemo bolji nego u prvoj utakmici. Svjesni smo da će Shkupi napraviti sve da nas iznenadi”, rekao je Dinamov trener u najavi susreta, a onda se prisjetio i prethodnog:

“Bili smo bolji u prvoj utakmici”

“Imali smo više od igre i bolje prilike u prvoj utakmici, a da smo nešto zabili, rezultat bi bio drugačiji. Gosti su iskoristili naše dvije nepažnje i došli do rezultata koji im daje nadu. Imamo kvalitetan roster i više iskustva u Europi. Tu smo došli vruće glave i bistrog srca i želimo odraditi što se od nas očekuje.”

“Samo pobjeda vodi Dinamo u daljnje natjecanje i to je jedino što me zanima. Jedanaesterci? Priželjkujem da sve riješimo u 90 minuta. Imamo igrače s kojima vjerujemo da sutra možemo riješiti”, dodao je i potvrdio da neće moći računati na Josipa Šutala i Theophilea.

O sastavu na dan utakmice

“Jedan ili dva napadača? Vidjet ćemo. Mi ne ovisimo o jednom napadaču, u Koprivnici smo imali pet različitih strijelaca. Sastav ćete znati sutra. Shkupi želi iznenađenje, ali mi ćemo pokušati sve da ga spriječimo. Možda ne bih to trebao reći, ali Shkupi ima tri dobra ofenzivca, dobri su i u sredini terena, imaju dobru dubinu i energiju. Sve se vrti oko Alvareza, on mi se čini najvažniji. Važno je što su funkcionirali kao momčad, bili su kompaktni i djelovali jako dobro”, izjavio je Čačić pa zaključio:

“Mislim da je došlo vrijeme da Dinamo prestane prvi primati gol na utakmici. Bilo je i nekih kritika na naš račun, ali mogu reći kako su nam one čak i bile dobrodošle.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.