Carlo Ancelotti: Argentini svaka čast, a ja nemam namjeru napuštati Real

 Talijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti, inače trener madridskog Reala, demantirao je informacije kako je jedan od glavnih kandidata za izbornika Brazila. „Živim dan po dan i ne znam što mi donosi budućnost, ali nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lip…

Главная страница » Carlo Ancelotti: Argentini svaka čast, a ja nemam namjeru napuštati Real

 Talijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti, inače trener madridskog Reala, demantirao je informacije kako je jedan od glavnih kandidata za izbornika Brazila.

„Živim dan po dan i ne znam što mi donosi budućnost, ali nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lipnja 2024. godine. Ako me Real prije toga ne otpusti ja sam tu, u Madridu i to vrlo sretan“, rekao je u razgovoru za Radio RAI 63-godišnji trener Madriđana.

Nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske reprezentacija Brazila je kraju privela priču s izbornikom Titeom, ali službeno još nije objavljeno ime njegovog nasljednika. Premda su brazilski mediji pisali kako je apsolutni favorit Portugalac Abel Ferreira, u posljednje se vrijeme spominjalo i ime Ancelottija.

„Imam puno ciljeva s Realom. Kako ove sezone tako i do kraja ugovora“, kazao je Ancelotti koji se i kratko osvrnuo na Svjetsko prvenstvo i novog prvaka Argentinu.

„Njihov izbornik Scaloni je napravio izvanredan posao, makar ništa novo nije osmislio. No, Argentini svaka čast“.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.