Četvrti uzastopni poraz ‘alkara‘: ponovno je završnica utakmice bila kobna za sinjsku momčad

Nešto slično kao i u Zagrebu protiv Bosca, od prije dva kola, Alkar je prošao i kod Škrljeva u Mavrincima. Bila je to prilično izjednačena utakmica, s dobrim rolama kod obje momčadi i dosta preokreta, što je odluku o pobjedniku ostavilo za sam kraj. Ponovno je završnica utakmice bila kobna za sinjsk…

Главная страница » Četvrti uzastopni poraz ‘alkara‘: ponovno je završnica utakmice bila kobna za sinjsku momčad

Nešto slično kao i u Zagrebu protiv Bosca, od prije dva kola, Alkar je prošao i kod Škrljeva u Mavrincima. Bila je to prilično izjednačena utakmica, s dobrim rolama kod obje momčadi i dosta preokreta, što je odluku o pobjedniku ostavilo za sam kraj.

Ponovno je završnica utakmice bila kobna za sinjsku momčad. Tri minute prije kraja minimalna prednost bila je na strani Alkara koji je potom ušao u seriju loših napadačkih rješenja, što su domaći iskoristili da minutu prije kraja odu na plus sedam. Alkar se nije predavao, tricom Brocka se vratio na minus dva, deset sekundi prije kraja, nakon čega je uslijedio prekršaj na Rajčiću koji je pogodio jedno bacanje.

Pokušaj trice u završnim sekundama završio je neslavno za goste, što je značilo slavlje domaćih i četvrti uzastopni poraz za sinjsku momčad koja će u sljedećem kolu u Sinju ugostiti Split.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.