Chelsea za 20 milijuna funti dovela tinejdžera Chukwuemeka iz Aston Ville: ‘Sretan sam i osjećam olakšanje što je sve gotovo‘

Chelsea je potpisao šestogodišnji ugovor s mladom nadom Carneyjem Chukwuemekom koji dolazi iz Aston Ville, objavila su u četvrtak oba kluba Premier league. Financijski detalji transfera nisu objavljeni, ali su britanski mediji izvijestili da je transfer mladog veznjaka vrijedan 20 milijuna funti. Ch…

Главная страница » Chelsea za 20 milijuna funti dovela tinejdžera Chukwuemeka iz Aston Ville: ‘Sretan sam i osjećam olakšanje što je sve gotovo‘

Chelsea je potpisao šestogodišnji ugovor s mladom nadom Carneyjem Chukwuemekom koji dolazi iz Aston Ville, objavila su u četvrtak oba kluba Premier league.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni, ali su britanski mediji izvijestili da je transfer mladog veznjaka vrijedan 20 milijuna funti. 

Chukwuemeka se pridružio Villinoj akademiji iz Northampton Towna 2016. i debitirao za seniorsku momčad 2021. Igrao je 12 puta u ligi prošle sezone za Aston Villu koja je sezonu završila na 14. mjestu.

– Bilo je prilično užurbano, ali nisam mogao izbaciti Chelsea iz glave posljednjih nekoliko dana pa sam sretan i osjećam olakšanje što je sve gotovo – izjavio je osamnaestogodišnji Chukwuemeka.

– Tako sam uzbuđen i jedva čekam izaći na teren, upoznati sve igrače i pokušati osvojiti utakmice i trofeje s Chelseajem.

Chukwuemeka, koji je prošli mjesec osvojio Europsko prvenstvo do 19 godina s Engleskom, postaje Chelseajevo četvrto pojačanje u tekućem prijelaznom roku.

Chelsea počinje novu sezonu protiv Evertona u subotu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.