Chicago Bullsi se pojačali pod obručem: angažirali su centra Andrea Drummonda koji je prošlu sezonu igrao za Netse

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Chicago Bullsi angažirali su 28-godišnjeg centra Andrea Drummonda, koji je prošlu sezonu završio u Brooklyn Netsima. Bullsi nisu objavili dealje ugovora, ali prema navodima američkih medija Drummond će za dvije sezone u Chicgu inkasirati 6.6 milijuna dola…

Главная страница » Chicago Bullsi se pojačali pod obručem: angažirali su centra Andrea Drummonda koji je prošlu sezonu igrao za Netse

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Chicago Bullsi angažirali su 28-godišnjeg centra Andrea Drummonda, koji je prošlu sezonu završio u Brooklyn Netsima.

Bullsi nisu objavili dealje ugovora, ali prema navodima američkih medija Drummond će za dvije sezone u Chicgu inkasirati 6.6 milijuna dolara.

Drummond je u razdoblju od 2015. do 2020. godine, dok je bio član Detroit Pistonsa, četiri puta bio najbolji skakač lige, no u posljednje vrijeme mu je učinkovitost prilično pala. Prošle sezone je igrao za Philadelphiju pa Brooklyn te je prosječno postizao 7.9 koševa uz 9.3 skokova, dok je na karijernim prosjecima od 13.8 koševa i 13.3 skokova.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.