Conte ovaj tjedan dobiva otkaz, zamijenit će ga trener koji je već prije Tottenham doveo do najviših razina

Kako pišu engleski mediji, trener Tottenhama Antonio Conte bi ovaj tjedan trebao dobiti otkaz. Kap koja je prelila čašu je bila njegova presica nakon što je Tottenham protiv posljednjeg Southamptona odigrao neriješeno. “Ne žele igrati pod pritiskom, ne žele igrati pod stresom”, rekao je pobješnjeli…

Главная страница » Conte ovaj tjedan dobiva otkaz, zamijenit će ga trener koji je već prije Tottenham doveo do najviših razina

Kako pišu engleski mediji, trener Tottenhama Antonio Conte bi ovaj tjedan trebao dobiti otkaz. Kap koja je prelila čašu je bila njegova presica nakon što je Tottenham protiv posljednjeg Southamptona odigrao neriješeno. 

“Ne žele igrati pod pritiskom, ne žele igrati pod stresom”, rekao je pobješnjeli Conte. “Ovo je Tottenhamova priča. Dvadeset godina imaju vlasnika i nikad ništa nisu osvojili, a zašto? Uvijek je kriv trener. Vidio sam trenere koji su bili na klupi Tottenhama,” dodao je, aludirajući na svoje mišljenje da se uvijek traže izlike za igrače.”

Trenutni predsjednik kluba Daniel Levy je uz savjetovanje svojih najbližih suradnika odlučio smijeniti Contea, a na klupu će privremeno doći pomoćni trener Ryan Mason.

Neka od imena koja se nameću kao dugoročni nasljednici Contea su Luis Enrique i Thomas Tuchel, ali najveća želja je ipak Mauricio Pochettino, trener koji je već bio na klupi londonskog kluba te ih je odveo do finala Lige prvaka u sezoni 2018./19.

Pochettino, koji je u međuvremenu bio trener PSG-a, se želi vratiti na klupu Tottenhama, ali ne planira ništa prije ljeta.

Tottenham se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Premier lige s 49 bodova, 20 manje od vodećeg Arsenala.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.