Cristiano Ronaldo ponovno šokirao javnost potezom na utakmici: ‘Jedva ju je pogledao dok je odmicao njenu ispruženu ruku‘

Manchester United pobijedio je u četvrtak na gostovanju Šerif, koji vodi hrvatski stručnjak Stjepan Tomas rezultatom 2:0, u susretu 2. kola E skupine Europske lige. Cristiano Ronaldo konačno je na toj utakmici stigao do prvog prvog pogotka ove sezone, nakon u 39. minuti bio uspješan s bijele točke….

Главная страница » Cristiano Ronaldo ponovno šokirao javnost potezom na utakmici: ‘Jedva ju je pogledao dok je odmicao njenu ispruženu ruku‘

Manchester United pobijedio je u četvrtak na gostovanju Šerif, koji vodi hrvatski stručnjak Stjepan Tomas rezultatom 2:0, u susretu 2. kola E skupine Europske lige.

Cristiano Ronaldo konačno je na toj utakmici stigao do prvog prvog pogotka ove sezone, nakon u 39. minuti bio uspješan s bijele točke. Pogodak je proslavio burno, a nakon susreta poručio:

“Drago mi je što sam zabio i pomogao momčadi da stigne do pobjede! Ovo su tri važna boda. Bio je to dobro odrađen posao”, napisao je Ronaldo na Twitteru, no društvenim mrežama puno je glasnije odjeknuo jedan njegov drugi potez.

Naime, Ronaldo je na poluvremenu i prilikom odlaska u svlačionicu odbio ‘selfie‘ s jednom članicom liječničkog tima koja je stajala pored ulaza u tunel.

“Jedva ju je pogledao dok je odmicao njenu ispruženu ruku i ignorirao zahtjev. Ona je izgledala šokirano”, piše Daily Mail.

Snimku pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.