Dado Pršo ulagat će u klub iz regije? Cilj je s njime krenuti u napad na elitu

LEGENDARNI hrvatski nogometaš mogao bi postati dio zanimljivog projekta.

Главная страница » Dado Pršo ulagat će u klub iz regije? Cilj je s njime krenuti u napad na elitu

LEGENDARNI hrvatski nogometaš Dado Pršo mogao bi, zajedno s bivši sportski direktorom sarajevskog Olimpika Romeom Šapinom, krenuti s ulaganjem u nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu Brotnja. Upravo je Šapina potvrdio ovu informaciju u razgovoru za Hercegovina.info.

“Prije poziva iz Saudijske Arabije imao sam plan vratiti se u Brotnjo. U klub je trebao ući Dado Pršo s kojim sam prijatelj već 12-13 godina. Zajedno smo radili neke nogometne poslove u Francuskoj. Dado ima nogometnu akademiju u Senegalu, a njegov najbolji prijatelj je predsjednik francuskog drugoligaša Paua. Odlučili smo da želimo jedan klub na našim prostorima. Vjerojatno u BiH, želimo klub koji bi dao priliku mladima, uz nekoliko stranaca”, rekao je Šapina za Hercegovina.info pa dodao:

“U našoj ligi ih možete imati šest stranaca, a četvorica mogu krenuti u prvih jedanaest. No, kako se dogodio ovaj moj angažman morat ćemo odgoditi planove. Od te ideje nećemo odustati i ja se nadam da će do toga sigurno doći. Brotnjo to zaslužuje. Ima tradiciju, ima uvjete, potrebno je samo izgraditi još jedan pomoćni teren. Za početak je plan ući u Prvu ligu Federacije, a onda nastaviti put ka Premijer ligi.”

Podsjetimo, Brotnjo je bio prvak BiH u sezoni 1999/00. kada je u finalu play-offa bio bolji od banovićke Budućnosti (1:1, 0:0), a trenutno se natječe u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Jug i dugi niz godina tavori u nižim ligama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.