Dalmatinski derbi Splita i Zadra ni ovaj put nije razočarao, zaiskrilo između dva ponajbolja igrača svojih momčadi

Tijekom utakmice domaćeg prvenstva između košarkaša Splita i Zadra na Gripama (85:76) zaiskrilo je između Amerikanca Shannona Shortera koji nosi dres ‘žutih‘ i najboljeg igrača gostiju Luke Božića. U napadu Zadrana, borbi za poziciju na putu prema košu, naguravanju obojica su malo pritom i žestinom…

Главная страница » Dalmatinski derbi Splita i Zadra ni ovaj put nije razočarao, zaiskrilo između dva ponajbolja igrača svojih momčadi

Tijekom utakmice domaćeg prvenstva između košarkaša Splita i Zadra na Gripama (85:76) zaiskrilo je između Amerikanca Shannona Shortera koji nosi dres ‘žutih‘ i najboljeg igrača gostiju Luke Božića. U napadu Zadrana, borbi za poziciju na putu prema košu, naguravanju obojica su malo pritom i žestinom pretjerali. Kasnije je dodatno živce izgubio ionako već nervozni Božić pa je dobio tehničku pogrešku zbog prigovora.

Ovaj događaj imao je svojevrsni nastavak i nakon završetka susreta. Košarkaši Splita slavili su pobjedu s domaćim navijačima, igrači Zadra pozdravljali su svoje navijače, Tornado. Stotinjak glasnih navijača Zadra je stiglo na Gripe i zdušno bodrilo svoju momčad. U tom trenutku su ponovno počele čarke, ali na relaciji Tornado-Shorter. Potonji im je na povike s tribine na odlasku u svlačionicu slao pozdrave.

Shorter je bio prvo ime ‘žutih‘, zabio je 19 koševa (trice 3/5), imao i devet skokova te četiri asistencije. Božić je ukupno bio prvo ime susreta, zabio je 24 poena uz deset skokova i sedam asistencija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.