Damir Krznar ima novi posao

UGOVOR je potpisan do kraja sezone 2023./2024.

Главная страница » Damir Krznar ima novi posao

DAMIR KRZNAR novi je trener Maribora, potvrdio je slovenski klub na svojim internetskim stranicama. Na trenerskoj poziciji mijenja Radovana Karanovića, a prvi posao bit će mu vođenje momčadi protiv Cluja u četvrtak u 4. pretkolu Konferencijske lige. Ugovor je potpisao do kraja sezone 2023./2024.

“Velika je čast kad te pozove Maribor. Izazov koji moraš prihvatiti. Situacija nije ružičasta, ali mislim da se više radi o rezultatu nego o krizi igre. Gledao sam prije nekoliko utakmica, bilo je dobrih predstava, ali nedostajalo je i malo sreće”, rekao je Krznar na predstavljanju pa dodao: 

“Prošla sezona bila je vrlo uspješna, ali sada je uglavnom došlo do manjeg pada. Maribor je u mnogočemu sličan mom prethodnom klubu, Dinamu, s teretom rezultata, gdje se računa samo pobjeda. To je atmosfera u kojoj se stvaraju pravi pobjednici.”

Trenutačno posljednji

Maribor je prošle sezone slavio naslov u slovenskom prvenstvu, a u ovu je krenuo s pobjedom i četiri poraza te se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice.

“Letvica se uvijek mora podizati visoko i vjerujem da će se Maribor vratiti na nekadašnje pobjedničke staze. Ovi igrači nisu zaboravili igrati nogomet, ovaj stručni stožer nije zaboravio kreirati željenu igru. Dogodilo se negativno razdoblje, treba se oporaviti i u skladu s tim reagirati”, nastavio je bivši trener zagrebačkog Dinama.

“Cilj je da suradnja bude dugoročna. Imamo dovoljno vremena u ligi da popravimo stvari, ali prvi cilj bit će sve snage usmjeriti na borbu za europsku jesen. Sjećam se izvanredne atmosfere iz Narodnog vrta koju sam i ja izravno doživio, a nadam se da ćemo je uskoro doživjeti i na našim utakmicama”, zaključio je Krznar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.