Dana White komentirao Jonesove optužbe na račun Stipe Miočića

UFC-OV šef osvrnuo se na borbu Jona Jonesa i Stipe Miočića, koja bi se trebala održati u srpnju.

Главная страница » Dana White komentirao Jonesove optužbe na račun Stipe Miočića

STIPE MIOČIĆ trebao bi se 8. srpnja vratiti u UFC-ov kavez za dugoočekivanu borbu protiv Jona Jonesa. Bit će to okršaj po mnogima najvećeg borca svih vremena i najvećeg teškaša svih vremena. Jones je kroz većinu karijere dominirao u poluteškoj kategoriji, a ove je zime nakon tri godine debitirao u teškoj pobijedivši Cyrila Ganea.

Jones je ovog tjedna prozvao Miočića zato što je navodno triput u prošloj godini odbio borbu s njim te rekao da čuje glasine kako se neće boriti ni na ljeto, na što je Miočić kratko odgovorio objavom zajedničkog plakata na društvenim mrežama uz komentar: “Vidimo se u srpnju.”

White: Stipe je borac cijelog života, od koga bi se krio?

Šef UFC-a Dana White prokomentirao je Jonesove optužbe i stao u obranu borca hrvatskih korijena rekavši da Stipe nikad nije pokušao pobjeći od neke borbe.

“Puno stvari se događa javno koje nisu nužno takve iza kulisa. Stipe nikad nije pokušao ni od čega pobjeći. Tog tipa se gleda kao najvećeg ili jednog od najvećih teškaša svih vremena i ne mislim da pokušava izbjeći borbu. On je borac cijelog života, od koga bi se krio? Nema smisla. Osim toga, to ću mu biti, ako ne najveća, sigurno jedna od najvećih borbi karijere”, rekao je White u razgovoru s novinarima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.