Danas igraju Hajdukovi mogući protivnici u Europi – Vitoria i Puškaš Akademija, Rijeka i Osijek također su u akciji

Prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija Konferencijske lige Vitoria Guimaraes i Puškaš Akademija igraju večeras u Portugalu s početkom u 21.30 sati po hrvatskom vremenu. Uzvrat se igra sedam dana kasnije u Mađarskoj. Bolja momčad iz ovog dvoboja bit će protivnik Hajduku u 3. pretkolu, a utakmice su na r…

Главная страница » Danas igraju Hajdukovi mogući protivnici u Europi – Vitoria i Puškaš Akademija, Rijeka i Osijek također su u akciji

Prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija Konferencijske lige Vitoria Guimaraes i Puškaš Akademija igraju večeras u Portugalu s početkom u 21.30 sati po hrvatskom vremenu.

Uzvrat se igra sedam dana kasnije u Mađarskoj. Bolja momčad iz ovog dvoboja bit će protivnik Hajduku u 3. pretkolu, a utakmice su na rasporedu 4. i 11. kolovoza. Prvi susret će se igrati na Poljudu.

Danas prve utakmice 2. pretkola KL igraju i Osijek i Rijeka, druga dva hrvatska predstavnika u ovom natjecanju. Momčad iz Gradskog vrta gost je kazahstanskog Kizilžara. Utakmica se igra s početkom u 14 sati po hrvatskom vremenu u Nur-Sultanu, na Astana Areni (prijenos MAXSport1). Rijeka će na Rujevici ugostiti švedski Djurgarden u 20.30 sati (MAXSport1).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.