Danci zabranili suprugama i djevojkama njihovih reprezentativaca putovanje u Katar, razlog je bizaran

Danska nogometna reprezentacija prošlog tjedna je u suradnji s Hummelom izbacila nove dresove u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Oni su sasvim jednobojni, što znači da se ne vide ni grb saveza ni logotip Hummela, a danski proizvođač sportske opreme to je objasnio porukom da “ne žele…

Главная страница » Danci zabranili suprugama i djevojkama njihovih reprezentativaca putovanje u Katar, razlog je bizaran

Danska nogometna reprezentacija prošlog tjedna je u suradnji s Hummelom izbacila nove dresove u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Oni su sasvim jednobojni, što znači da se ne vide ni grb saveza ni logotip Hummela, a danski proizvođač sportske opreme to je objasnio porukom da “ne žele biti vidljivi za vrijeme turnira koji je tisuće ljudi koštao života”.

Ipak, Danci će na Svjetsko prvenstvo otputovati, kao i sve one reprezentacije koje su se na njega plasirale, ali njihove reprezentativci neće moći sa sobom voditi pratnje.

Naime, iz Danskog nogometnog saveza su rekli kako su zabranili djevojkama i suprugama njihovih reprezentativaca u Katar, i to iz poprilično bizarnog i licemjernog razloga.

“Ne želimo doprinositi profitu Katara, stoga smo odlučili usporiti sve putničke aktivnosti koliko je to god moguće. Na prijašnjim turnirima su djevojke i supruge igrača putovale zajedno s njima, ali odlučili smo to otkazati za ovaj turnir”, rekao je glasnogovornik Danskog saveza.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.