Dani Alves ostaje u zatvoru zbog silovanja, zadnji iskaz mu je ‘nadrealan‘: ‘Ona je napastovala mene, ja sam žrtva‘

Španjolski sud odbacio je zahtjev bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca Danija Alvesa (39) za puštanjem na slobodu te mu odredio ostanak u pritvoru do završetka istrage vezane uz navodni seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barceloni. Prije mjesec dana je Alves, bivši igrač Barcelone, optu…

Главная страница » Dani Alves ostaje u zatvoru zbog silovanja, zadnji iskaz mu je ‘nadrealan‘: ‘Ona je napastovala mene, ja sam žrtva‘

Španjolski sud odbacio je zahtjev bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca Danija Alvesa (39) za puštanjem na slobodu te mu odredio ostanak u pritvoru do završetka istrage vezane uz navodni seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Prije mjesec dana je Alves, bivši igrač Barcelone, optužen za silovanje u noćnom klubu koje se dogodilo 30. prosinca prošle godine.

Službena prijava protiv Alvesa podnesena je 2. siječnja ove godine, a njegov dotadašnji klub UNAM Pumas raskinuo je ugovor s njim zbog ovog skandala.

Španjolski mediji objavljuju da je Alves peti put promijenio iskaz, te da je najnovija verzija njegove istine “nadrealna”. Naime, on tvrdi da je do sada namjerno lagao kako bi zaštitio žrtvu te da je ona njega zapravo silovala!

“Mlada djevojka je napastovala mene. Nakon što je vidjela da je neću ni dotaknuti, bacila se na mene, tako da sam ja žrtva seksualnog napada”, izjavio je Alves.

Alves je u prvom iskazu za policiju rekao kako djevojku nikada nije ni upoznao, pa je u drugom iskazu ipak priznao da je upoznao i častio pićem, ali da nije bilo fizičkog kontakta među njima. U trećem iskazu je izjavio da je bilo fizičkog kontakta među njima, te da ju je samo dodirivao rukama. Njegovim izmjenama iskaza nije bio kraj, a u četvrtom iskazu je priznao da se seksualni čin dogodio, ali uz suglasnost djevojke. 

Najtrofejniji nogometaš i legenda Barcelone našao se u Barceloni zbog sprovoda punice.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.