Dario Šarić u zadnji tren poslan u Oklahomu, fanovi iznenađeni: ‘Ne znaju Sunsi kakvog su dragulja izgubili‘

Hrvatski košarkaš nakon tri godine u Phoenix Sunsima zamijenjen je nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka i tako neće igrati u Sunsima s Kevinom Durantom, a ovo će mu biti četvrti klub u njegovoj NBA karijeri. Pročitajte što kažu pratitelji košarke. “Ne znaju Sunsi kakvog su dragulja izgubili za…

Главная страница » Dario Šarić u zadnji tren poslan u Oklahomu, fanovi iznenađeni: ‘Ne znaju Sunsi kakvog su dragulja izgubili‘

Hrvatski košarkaš nakon tri godine u Phoenix Sunsima zamijenjen je nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka i tako neće igrati u Sunsima s Kevinom Durantom, a ovo će mu biti četvrti klub u njegovoj NBA karijeri. 

Pročitajte što kažu pratitelji košarke. 

“Ne znaju Sunsi kakvog su dragulja izgubili za osvajanje prstena”, rekao je Marko. 

Sličnog mišljenja je i Arijan koji je rekao: “Šteta, čekao ga je free prsten da je ostao u Phoenixu, a mislim da je i Sunsima bolje da su zadržali iskusnog lika poput Daria” 

Boško je bio direktan: “Sad tek postaje jasan trade Duranta… Ostalo upražnjeno mjesto odlaskom Šarića koje je trebalo popuniti na vrijeme.” 

To je istina, Šarić je završio u trade isključivo zbog činjenice kako je Phoenix doveo Duranta te s njegovom plaćom debelo premašio salary cap.

Međutim, na istoj objavi bilo je i komentara vezano za budućnost Bojana Bogdanovića koji ostaje u Detroit Pistonsima, na žalost svih ljubitelja bivšeg hrvatskog reprezentativca. 

“Jel‘ se zna što je na kraju sa Babom,di će on je l‘ ostaje u Detroitu ili?”, pitao je Danijel. 

Bojan Bogdanović ostaje u Detroitu jer su iz kluba odlučili da je Hrvat ključan u njihovim planovima.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.